Array ( [file] => /home/ze105870/domains/betrouwbare-datingsites.be/public_html/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 398 [ip_address] => 3.226.72.194 [date] => 13-07-2024 [time] => 20:32:59 ) Array ( [file] => /home/ze105870/domains/betrouwbare-datingsites.be/public_html/framework/core/functions.class.php [type] => ErrorException [message] => Function strftime() is deprecated [line] => 313 [ip_address] => 3.226.72.194 [date] => 13-07-2024 [time] => 20:32:59 ) Array ( [file] => /home/ze105870/domains/betrouwbare-datingsites.be/public_html/framework/core/functions.class.php [type] => ErrorException [message] => Function strftime() is deprecated [line] => 313 [ip_address] => 3.226.72.194 [date] => 13-07-2024 [time] => 20:32:59 ) Parship Review » 0 Ervaringen & Klachten (2024)

Parship: Vind ware liefde met Wetenschappelijke matching methode

Op zoek naar de perfecte match? Dan is Parship.be wellicht een datingsite die je moet overwegen. Deze site is speciaal ontworpen voor serieuze singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Met een wetenschappelijk onderbouwd matching-algoritme en een uitgebreide persoonlijkheidstest, belooft Parship.be je te helpen bij het vinden van een partner die echt bij je past. Maar hoe goed werkt deze datingsite in de praktijk? Wij hebben het voor je getest en dit is onze review.

Overzicht van belangrijkste kenmerken

Parship.be is een betaalde datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles. Bij aanmelding moet je een uitgebreide persoonlijkheidstest invullen, waarin onder andere wordt gekeken naar je interesses, waarden en levensdoelen. Op basis van deze test wordt er een profiel van je samengesteld en wordt je gematcht met andere leden die bij je passen. Parship.be biedt verschillende communicatiemogelijkheden, zoals berichten, glimlachen en een chatfunctie. De kosten voor het gebruik van de site zijn afhankelijk van de duur van je abonnement.

Gebruikerservaring en feedback

Uit onze eigen ervaring en uit feedback van andere gebruikers blijkt dat Parship.be een betrouwbare datingsite is met veel serieuze leden. Het matching-algoritme lijkt goed te werken en de persoonlijkheidstest wordt over het algemeen als waardevol ervaren. Wel kan het even duren voordat je geschikte matches krijgt voorgesteld. Daarnaast zijn sommige gebruikers niet tevreden over de kosten van het abonnement en vinden zij dat de site soms wat traag kan zijn.

Vergelijking met andere datingsites

Parship.be onderscheidt zich van andere datingsites door het gebruik van een uitgebreide persoonlijkheidstest en een wetenschappelijk matching-algoritme. Hierdoor is de kans groter dat je daadwerkelijk een partner vindt die goed bij je past. Wel is het zo dat Parship.be duurder is dan sommige andere datingsites en dat de site wat minder actieve leden lijkt te hebben.

Tips en adviezen

Om het meeste uit Parship.be te halen, is het belangrijk om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen en een goede foto te kiezen. Daarnaast is het slim om de persoonlijkheidstest serieus te nemen en eerlijk te zijn in je antwoorden. Dit vergroot de kans op een geslaagde match. Ook is het aan te raden om zelf actief te zoeken naar geschikte matches en om niet af te wachten tot je een voorstel krijgt.

Samenvattend oordeel

Parship.be is een datingsite die zeker het overwegen waard is als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Het matching-algoritme en de persoonlijkheidstest zijn waardevolle tools die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste partner. Echter, het lidmaatschap is relatief duur en de site lijkt minder actieve leden te hebben dan sommige andere datingsites. Desondanks is de feedback over het algemeen positief en lijkt Parship.be een betrouwbare keuze te zijn voor serieuze singles die bereid zijn om te investeren in een langdurige relatie. Als je op zoek bent naar een datingplatform met wetenschappelijk onderbouwde matchingmethoden en bereid bent om de kosten te betalen, dan kan Parship.be een goede keuze zijn voor jou.

Parship in het kort

Het beste voor

Singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie en bereid zijn om te investeren in het vinden van de juiste partner. Personen die waarde hechten aan een wetenschappelijk onderbouwde matchingmethode en op zoek zijn naar een partner met vergelijkbare persoonlijkheidskenmerken en interesses.

Leukste kenmerken

Wetenschappelijk onderbouwde matchingmethode die gebaseerd is op een uitgebreide persoonlijkheidstest en het Five Factor Model.

Succesverhaal

Parship is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle datingsites in Europa. Het succes van Parship is voornamelijk te danken aan de wetenschappelijk onderbouwde matchingmethode die gebaseerd is op een uitgebreide persoonlijkheidstest en het Five Factor Model.

logo Parship Parship
Parship: Vind ware liefde met Wetenschappelijke matching methode logo Parship
Voordelen
 • Parship heeft een uitgebreide persoonlijkheidstest en matching-algoritme dat je kan helpen om compatibele partners te vinden.
 • De site heeft een groot aantal leden, waardoor de kans op het vinden van een geschikte partner groot is.
 • Parship is gericht op serieuze relaties, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het filteren van ongeschikte kandidaten.
 • De site heeft een goede beveiliging en privacybeleid, waardoor je veilig kunt daten.
Nadelen
 • Parship is relatief duur in vergelijking met andere datingsites.
 • Sommige gebruikers vinden de persoonlijkheidstest lang en uitgebreid.
 • Omdat de site gericht is op serieuze relaties, kan het zijn dat je minder matches krijgt als je op zoek bent naar iets meer casual.

Wat kost Parship?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€299,00€49,8310%
1 jaar€358,00€29,4240%
2 jaar€478,00€19,6450%
6 maanden€299,00€49,830%
1 jaar€358,80€29,4937%
2 jaar€477,60€19,6350%

Niet tevreden met Parship?

Parship profiel verwijderen

Om je profiel te verwijderen, moet je ook inloggen op je account en naar de pagina "Mijn profiel" gaan. Klik daar op "Profielstatus wijzigen" en selecteer "Profiel verwijderen". Volg daarna de instructies om je profiel te verwijderen.

Let op: als je een betaald abonnement hebt, moet je dit eerst opzeggen voordat je je profiel kunt verwijderen. Als je je profiel verwijdert, worden alle gegevens permanent verwijderd en kun je niet meer inloggen op je account.

Gevolgen opzeggen Parship abonnement

Wat zijn de gevolgen van het opzeggen of verwijderen van je Parship-profiel?

Als je je Parship-profiel opzegt, wordt je abonnement stopgezet en heb je geen toegang meer tot de functies van de site. Als je je profiel verwijdert, worden alle gegevens permanent verwijderd en kun je niet meer inloggen op je account.

Als je op een later tijdstip besluit om terug te keren naar Parship, moet je een nieuw account aanmaken en opnieuw betalen voor een abonnement. Houd er ook rekening mee dat je matches en berichten permanent worden verwijderd als je je profiel verwijdert, dus je kunt deze informatie niet meer herstellen.

Parship faq

Veel gestelde vragen over Parship

Wij helpen je graag verder

 • Parship gebruikt een wetenschappelijk matching-algoritme om gebruikers te matchen op basis van hun persoonlijkheidskenmerken en voorkeuren. Gebruikers moeten eerst een uitgebreide vragenlijst invullen om hun persoonlijkheid te bepalen, waarna het algoritme de meest compatibele matches selecteert.

 • Hoewel registreren op Parship gratis is, zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de volledige functionaliteit van de website. Om berichten te kunnen sturen en alle foto's te kunnen bekijken, moet je een betaald lidmaatschap hebben.

 • De kosten van Parship variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. De prijs per maand wordt goedkoper als je voor een langer abonnement kiest. De huidige prijzen beginnen bij € 39,90 per maand. In onze Parship kosten tabel kun je de actuele prijzen zien van alle abonnementen.

 • Je kunt je Parship account op elk moment verwijderen door in te loggen op je account en naar de instellingen te gaan. Daar vind je de optie om je account te verwijderen. Houd er rekening mee dat je alle openstaande betalingen moet hebben voldaan voordat je het account kunt verwijderen.

 • Parship heeft een uitgebreide helpsectie op haar website waar je antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen. Als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je een e-mail sturen naar de klantenservice of telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

 • Parship richt zich voornamelijk op singles tussen de 30 en 50 jaar oud, hoewel er ook gebruikers buiten deze leeftijdsgroep zijn. De gemiddelde leeftijd van Parship gebruikers is ongeveer 40 jaar oud.

 • Dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, leeftijd en voorkeuren van de gebruiker. Sommige gebruikers vinden al binnen enkele dagen een match, terwijl het voor anderen langer kan duren.

 • Parship onderscheidt zich door gebruik te maken van een wetenschappelijk matching-algoritme om compatibele matches te vinden op basis van persoonlijkheidskenmerken en voorkeuren. Het is ook gericht op serieuze relaties in plaats van casual dating.

 • Ja, Parship heeft veiligheidsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat gebruikers veilig en beschermd zijn. Dit omvat verificatie van profielen, handmatige profielcontrole en encryptie van persoonlijke gegevens.

 • Op het internet zijn duizenden succesverhalen terug te vinden en 1 op de 3 vind zijn of haar liefde via het platform. Daarnaast wordt er op de website van Parship aangegeven dat 9 op de 10 gebruikers tevreden zijn over de resultaten die zij behalen via de site. Parship is ook trots op het feit dat zij regelmatig positieve feedback ontvangen van gebruikers die hun levenspartner hebben gevonden via de website. Het is belangrijk om te vermelden dat succes op Parship afhankelijk is van verschillende factoren, zoals het invullen van een gedetailleerd profiel, het actief zoeken naar matches en het sturen van berichten. Het is ook belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en geduld te hebben tijdens het online daten.

Staat je vraag over Parship er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.