Array ( [file] => /home/ze105870/domains/betrouwbare-datingsites.be/public_html/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 398 [ip_address] => 3.226.72.194 [date] => 13-07-2024 [time] => 21:09:27 ) Array ( [file] => /home/ze105870/domains/betrouwbare-datingsites.be/public_html/framework/core/functions.class.php [type] => ErrorException [message] => Function strftime() is deprecated [line] => 313 [ip_address] => 3.226.72.194 [date] => 13-07-2024 [time] => 21:09:27 ) Array ( [file] => /home/ze105870/domains/betrouwbare-datingsites.be/public_html/framework/core/functions.class.php [type] => ErrorException [message] => Function strftime() is deprecated [line] => 313 [ip_address] => 3.226.72.194 [date] => 13-07-2024 [time] => 21:09:27 ) Tinder Review » 0 Ervaringen & Klachten (2024)

Tinder: Een van de bekendere datingapps wereldwijd

Tinder Review tot in de details

 • Grote hoeveelheden deskundige informatie voor meer succes

Inschrijven bij Tinder

Tinder aanmelden
 • Snelle en eenvoudige aanmeldprocedure
 • Je kunt je aanmelden met je Facebook account, je mobiele nummer, of je e-mailadres
 • Bevestig je e-mail of mobiele nummer om je registratie te voltooien
 • Upload je mooiste foto om meer swipers binnen te halen
 • Blijf ingelogd op meerdere apparaten

Tinder aanmelden duurt slechts ongeveer 5 tot acht minuten. Geef gewoon je mobiele nummer of e-mail adres op om een bevestigingsbericht te krijgen. Bij de bevestiging moet je je naam, profiel, geslacht, en profiel foto invoeren om te eindigen met instellen. Anders dan bij anderen is het niet nodig een Facebook account te hebben om je aan te melden bij Tinder. Het behoort gewoon tot de mogelijkheden die je kunt benutten.

Je kunt je match vinden zelfs zonder betaald abonnement. Niettemin zul je geen andere functies kunnen bekijken die je swip-ervaring op een hoger peil brengen als je de geheel gratis versie blijft gebruiken.

Overwegend dat aanmelden uiterst eenvoudig en praktisch is, kun je verwachten dat je een paar nepprofielen te zien krijgt. Dus, wees extra voorzichtig voor je dat profiel naar rechts veegt.

Hoe nepprofielen en Bots te vermijden

 • Profielen met maar één foto en weinig tot geen bio zijn waarschijnlijk of niet-actief nep.
 • Als je met iemand matcht, klik dan nooit op externe links die ze je via berichten sturen.
 • Lijkt het alsof je met een bot praat in plaats van met een echte persoon? Ga dan liever door naar de volgende en zet je veegmissie gewoon voort.

5 Belangrijkste tips voor profielfoto's

 • Upload minstens 4 (4) tot 5 (5) foto's. Het garandeert je profielbezoeker dat je geen nepper bent.
 • Bekommer die foto's met wat bereik. Gebruik een portret, een full body shot, en afbeeldingen die je tonen tijdens je favoriete activiteiten en bezigheden. Afbeeldingen die een verhaal vertellen zijn uitstekende gespreksstarters.
 • Doe de filters weg. Oren van huisdieren zijn niet charmant en je hebt geen porseleinen huid en manga-ogen.
 • Vermijd het publiceren van foto's waarop je een zonnebril gebruikt. Je ogen verraden wie je bent. Ze moeten te zien zijn op je foto's.
 • Zorg voor kwaliteitsfoto's. Vermijd wazige foto's en slechte belichting. Richt je voortdurend op de achtergrond van je foto's.

Contact maken op Tinder

Tinder Match
 • Leden die elkaar even leuk vinden hebben de mogelijkheid naar elkaar te reageren en te zenden
 • Live videogesprek
 • Ontkoppel jezelf van een andere gebruiker om te voorkomen dat hij of zij je berichten stuurt
 • Een enkel bericht wissen is niet mogelijk, gesprekken wissen echter wel
 • Verkrijg Tinder Gold, Tinder Plus of Tinder Platinum om toegang te krijgen tot meer functies
 • Boodschappen sturen naar andere gebruikers is helemaal gratis voor iedereen

De mogelijkheid hebben om berichten te versturen op dating apps is uiterst essentieel. Elke online dater begrijpt dat.

Tinder stelt je in staat eindeloos berichten naar andere leden te sturen. Niettemin moeten jij en het andere lid elkaar wederzijds aardig vinden voordat je dat doet. Je kunt nooit berichten sturen naar andere gebruikers die ervoor kozen op je profiel naar links te vegen.

Integendeel, als je je onverwacht onprettig voelt over je match of als je begrijpt dat jullie niet met elkaar klikken, kun je die bepaalde match blokkeren. Overtredende leden kun je ook aan de support melden.

Volgens de zoekkeuzes is zoeken op Tinder alleen mogelijk voor de profielen waarmee je een match hebt. Je kunt niet naar bepaalde gebruikers zoeken die deze app gebruiken als je elkaars profielen niet ge-liked hebt.

De VS staat op de tweede plaats van het meeste aantal Tinder leden wereldwijd. Je hebt een enorme kans om een date te ontdekken, want van de vijftig miljoen leden bevindt zich meer dan tien procent in het land.

Eén van de nieuwste functies van Tinder is Face-to-Face videobellen. Dit is beschikbaar voor leden die akkoord gaan met de richtlijnen en in staat zijn het uit te schakelen wanneer ze maar willen. Het werd eerst getest in enkele naties voordat het wereldwijd werd ingevoerd.

Tinder Profiel Kwaliteit

Tinder Profiel
 • Kies "meer" als je geslachtsvoorkeur niet bij de voorlopige keuzes wordt aangeboden en typ daarna het woord dat dat het fijnst verklaart
 • Je kunt je naam of leeftijd niet veranderen op Tinder, tenzij je je via Facebook hebt aangemeld (daar kun je je gegevens wijzigen)
 • Je kunt met Spotify een anthem aan je profiel toevoegen
 • Je kunt de foto's op je profiel opnemen, verwijderen, of anders rangschikken
 • De "Smart Photo Feature" stelt je in staat om minimaal 3 foto's te publiceren, en Tinder de beste foto te laten kiezen die meer dan waarschijnlijk andere leden zal aantrekken
 • Integreer meer info over jezelf in je bio gedeelte om meer leden aan te trekken
 • De profielen zijn niet echt uitgebreid
 • Profielfoto's zijn voor iedereen helemaal gratis zichtbaar

Naast de fascinerende en goed ontworpen profielindeling, laat Tinder je de keuze om muziek en foto's toe te voegen om je profiel aantrekkelijker te maken. Je kunt zelfs je Instagram (IG) account verbinden om je mogelijke date meer over je te laten zien, en je uiteindelijk te volgen. Dit geldt ook voor Snapchat, waar je charmante foto's en filters meer van je persoonlijkheid laten zien.

Als je geen account hebt) om je soort muziek aan je profielpubliek te laten zien, kun je met Tinder evenzo naar Spotify linken (zelfs. Kies de muziek die je profiel en jou zou definiëren.

Je kunt ook besluiten om gewoon een laag profiel te hebben en weinig info over jezelf op te nemen. Het kan echter helpen je kansen op het krijgen van "juiste swipes" te vergroten als je wat meer profielinfo toevoegt.

Korte video's kunnen aan profielen toegevoegd worden, zodat leden hun "eerlijke, driedimensionale zelf" kunnen laten zien via de clips, om zo om te gaan met jongere leden die meer van multimedia houden.

Wat waarschijnlijk ook uitstekend is aan dit dating platform is dat het de leden van de LGBTQ+ steunt. Het biedt de mogelijkheid om het meest geschikte woord te kiezen dat hun seksuele geaardheid het beste omschrijft. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om op hun profiel wel 3 seksuele geaardheden te vermelden, uit een algemene keuze van negen.

Bij nader onderzoek leerden we dat sommige profielen geschorst kunnen worden omdat ze een tijdlang niet actief zijn geweest. Als je je profiel wilt behouden, kun je ervoor kiezen het af en toe te controleren om gedoe te voorkomen.

Tips over wat je op je Tinder Bio moet schrijven om meer juiste swipes te krijgen

 • Maak je bio pakkend om de lezer tot het laatste woord te laten eindigen.
 • Ben niet bang om wat meer toe te voegen van wat je graag doet en wat je interesseert.
 • Een beetje humor toevoegen kan geen kwaad. Het is in feite een opwinder.
 • Gebruik woorden die gemakkelijk te begrijpen zijn. Je hoeft hier geen dichter te zijn!

Tinder App

Tinder App
 • De stijl ziet er goed uit, maar je moet je eerst vertrouwd maken met de pictogrammen
 • De gemakkelijke veegfunctie is erg praktisch
 • Download de Tinder Dating App gratis in de Apple Store, Google Play Store, en Blackberry
 • Link je Tinder account gemakkelijk aan je Instagram, Spotify, of Snapchat account

Tinder wordt het meest gebruikt op smartphones. Het swipen gaat veel gemakkelijker en de vormgeving is aantrekkelijk met alle pictogrammen, kleuren, en profielmuziek.

Niettemin, als je de app optimaal wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je je eerst vertrouwd maakt met de pictogrammen voor je ze aanklikt. Dit helpt je te voorkomen dat je freebies als Superlike, Boost, en Rewind verliest.

Voor telefoons die op Windows OS werken, kun je "6tin" downloaden, een app van derden van Tinder, omdat de primaire app nog niet in de Windows Store wordt aangeboden.

Speciale functies

Tinder gebruikt talrijke functies om het swiping spel eenvoudig en toch spannender te maken. Ze komen naast een betaald abonnement, maar ze zullen je zeker een match opleveren.

Boost

Krijg meer kans op het vinden van een match als je je profiel een boost geeft. Sta dertig minuten lang bovenaan de rij en laat meer individuen rechts over je profiel vegen.

Super Boost

Geduid als de opperste Tinder Hack, zet het aanmelden voor deze upgrade je profiel als eerste in de rij om door meer potentiële matches gezien te worden. Deze functie verhoogt de kans dat je profiel 100x gezien wordt tijdens piekuren.

Superlike

Elke dag krijg je één gratis Super Like om uit te sturen naar een lid van je keuze. Als je er meer wenst, registreer je dan voor een premium account. Het icoon van Super Like is de blauwe ster. Door erop te klikken geef je aan dat je vindt dat het lid opvalt boven alle andere leden.

Paspoort/Swipe Around the World

Jouw gebied heeft invloed op de overeenkomsten die je ontdekt. Met deze functie kun je niettemin de plaats van je keuze veranderen en leden ontdekken die zich zelfs aan de andere kant van de wereld bevinden.

Vervolg

Als je van gedachten verandert of onbedoeld links veegde van een individu dat je denkt leuk te vinden, gebruik dan terugspoelen om je linkse veeg ongedaan te maken.

Top Picks

Deze speciale functie onthult de top profielen die speciaal voor jou zijn uitgezocht. Omdat Tinder de top prospects al voor je heeft uitgekozen, kan dit je wat tijd besparen bij het ontdekken van je ideale date. Wees dus veel beter eerlijk als je je criteria instelt om Tinder's Top Picks nauwkeurig te laten zijn.

Reizigersalarm

Tinder rolt nog een functie uit om het daten veiliger te maken voor zijn LGBTQ leden. Met de functie Traveler Alert worden leden gewaarschuwd telkens als ze een reis maken naar een plaats waar de LGBTQ buurt bestraft zou kunnen worden. De waarschuwing verschijnt zodra ze in deze landen ter plaatse zijn.

Deze melding duikt op en het lid kan in de app kiezen of ze hun profiel op Tinder ruimte willen verbergen gedurende hun verblijf op die plaats. Als een lid kiest om onthuld te blijven op Tinder, wordt informatie zoals seksuele voorkeur en geslachtsidentiteit niet getoond tot ze het gebied verlaten.

Tourist Alert is gemakkelijk beschikbaar voor gebruikers van zowel iOS als Android gadget.

Noonlicht voor Tinder

In een sterke verhuizing om zijn groeiend aantal klanten verder te beveiligen, ging Tinder een samenwerking aan met persoonlijke beveiligingsapp, Noonlight, en integreerde een paniekknop.

Met Noonlight kunnen Tinder gebruikers delen wanneer, waar en wie hun afspraakje zal zijn. Als de date, knock on wood, slecht afloopt, kan de gebruiker via de ingebouwde app een discreet hulpgeroep uitzenden. De Noonlight app zal dan hulpdiensten waarschuwen en de verblijfplaats van de gebruiker traceren.

Bij het samenstellen is de Noonlight combinatie alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar Tinder is positief dat het binnenkort nog meer naties zal bestrijken.

Foto-verificatie

Gewiegd worden door catfished staat waarschijnlijk in de top 5 van de vervelendste dingen die je kunnen overkomen tijdens online daten - en Tinder is zich daarvan bewust. Gezien het feit dat de erkende dating app sterk afhankelijk is van het visuele van een gebruiker, is het opnemen van een Foto Verificatie functie ongetwijfeld een grote sprong naar veiligheid.

Met deze functie kunnen leden zich "zelf-authenticeren:" de procedure vereist dat ze poseren voor een serie real-time selfies. Tinder zal dan deze selfies kruislings controleren met de beelden die op dat moment voor het genoemde profiel gepubliceerd zijn. Komt die niet overeen, dan zijn de reeds geüploade foto's kennelijk een schijnvertoning.

Doordat Tinder een blauw vinkje vlak naast hun gebruikersnaam toont, weet je dat een gebruiker zijn foto's en echtheid met succes bevestigd heeft. Sinds het samenstellen wordt deze functie alleen aangeboden in kies landen en groeit.

Swipe Night

Tinder houdt het dating videospel in stand met zijn nieuwe functie: Swipe Night. Met deze functie kunnen gebruikers een videospel spelen om de uitkomst ervan te beïnvloeden. Gebruikers van de site kunnen deelnemen aan dit kies-je-eigen-avonturen-verhaal door naar links of rechts te vegen. Aan het eind van het verhaal worden gebruikers die vergelijkbare keuzes maakten aan elkaar gekoppeld.

Tinder U

Deze gloednieuwe functie stelt universiteitsstudenten in staat snel in contact te komen met anderen in hun omgeving door hun profiel voorop te stellen. Als je je inschrijft voor Tinder U, heb je de mogelijkheid je schoolkleuren te laten zien, je klasgenoten te swipen, en je Tinder videospel op school te houden. Mocht je naar andere scholen willen swipen, dan kun je met Tinder U ook swipen naar stagiaires van andere scholen.

Read Receipt

Als je de functie Lees Ontvangst inschakelt, kun je hiermee zien of je match je bericht werkelijk gelezen heeft of niet. Zodra je het voor een discussie activeert, weet je gesprekspartner niet dat je deze functie hebt ingeschakeld. Ook dit telt als één gebruik van deze functie. Gelezen ontvangstbewijzen zijn ook te koop in verpakkingen van 5, 10 en 20.

Passies

Tinder heeft een nieuwe functie opgenomen waarmee zijn leden ongeveer 3-5 van hun meest favoriete dingen uit de lijst kunnen kiezen. Dit wordt op het profiel van een lid gemarkeerd, wat meer leden zou opleveren die dezelfde interesses en hobby's delen.

Vibes

Tinder rolt een gloednieuwe functie uit die Vibes heet. Vibes is een serie vragen die variëren van persoonlijkheidskenmerken tot je interesses in popcultuur. Door op deze vragen te antwoorden krijgen andere leden meer inzicht in je compatibiliteit. Het helpt om sneller de ideale matches te vinden en gesprekken met meer context te beginnen.

AYS?

"AYS?" staat voor "Are You Sure?" Het is een schadebeperkende functie in Tinder, waarbij de app deze tekst vraagt als AI schadelijke of beledigende taal op je berichten ontdekt, voordat hij effectief naar de ontvanger verstuurt. De AI is opgebouwd rond wat leden in het verleden werkelijk gemeld hebben, en wordt voortdurend verbeterd. Tot nu toe is ze nog in de testfase.

Blokkeer Telefoonnummers van Ongewenste Matches

Op Tinder meldt het merendeel van de gebruikers zich aan of valideert hun account met hun mobiele nummer. Met Tinder's nieuwe functie Blokkeer Telefoonnummers kun je nu verhinderen dat mobiele nummers van personen die je persoonlijk kent je op Tinder zien. De nieuwe functie staat je toe niet te matchen met je familielid, collega's, of exen als je dat wilt!

Ook geeft Blokkeer Telefoonnummers je de macht om niet meer te matchen met een persoon - je hebt nu de keuze om het contactnummer van die persoon te blokkeren, zodat zelfs als hij of zij een nieuw account aanmaakt met hetzelfde nummer, het nooit meer op je potentiële match lijst te zien zal zijn.

Hot Takes

Leden kunnen een gesprek voeren voordat ze werkelijk gematcht zijn. Beide vieringen krijgen een onderwerp te zien waar ze een mening over moeten geven en moeten kiezen uit antwoorden met meerdere opties. Ze zien dan elkaars actie en voeren op basis daarvan een gesprek. Dit spel is elke avond te spelen tussen 18 uur en middernacht plaatselijke tijd.

Verken sectie

Deze sectie bevat extra modes, functies, en spelletjes zoals Hot Takes, Paspoort, Swipe Night, Tinder U en Festival Mode, en Pet Mode.

ID verificatie

Leden kunnen met de app een vrijwillige ID bevestiging van hun profielen doen. De functie werd eerst alleen in Japan aangeboden om er zeker van te zijn dat een lid minstens 18 jaar oud is, maar werd uiteindelijk wereldwijd gelanceerd om de app veiliger te maken voor gebruikers.

'Werkmodus'

'Work Mode' is een speciale functie van Tinder waarbij je de dating app tijdens de werkuren op je bureaublad op kantoor kunt gebruiken. Als iemand in de buurt komt, verandert met een klik op het aktetas-icoontje het scherm van de Tinder interface in een nep werk project management tool met samengestelde grafieken en notities over vergaderingen.

'Werkmodus' verhindert echter niet dat Tinder Activiteit gevolgd kan worden door professionele schermspiegelende software, maar het is een goede functie om te hebben als je je verveelt op je werk.

Koop en stuur ritcredits met Lyft

Met Tinder's samenwerking met Lyft kunnen gebruikers nu gebruikers-credits naar hun matches sturen en kopen, vooruitlopend op offline afspraakjes. Ze hebben ook het alternatief om retourtjes of enkele reizen te sturen, of terugbetaald te krijgen als de volledige rit niet gebruikt wordt.

Plus One

Als je een date nodig hebt voor een huwelijk, is er Tinder's gloednieuwe functie genaamd "Plus One" die gebruikers met gelijksoortige interesses paart die als een plus één meegenomen kunnen worden. Deze functie is te bereiken in de Explore tab en is gratis te gebruiken door alle leden.

Hoe kan ik mijn Tinder account verwijderen en mijn abonnement opzeggen?

Het verwijderen van de app annuleert je lidmaatschap niet.

Hoe kun je je abonnement opzeggen?

 • Je kunt opzeggen via profielinstellingen
 • Je kunt opzeggen via het beheer van je app store lidmaatschap

Wordt je abonnement automatisch verlengd?

 • Ja, je Tinder-lidmaatschap wordt automatisch verlengd. De opzegtermijn om af te zien van automatische verlenging is 1 week.

Is er een geld-terug-garantie en krijg je het volledige bedrag terugbetaald?

 • Ja, meestal krijg je het volledige bedrag terug.

Hoeveel tijd heb je om Tinder aankopen ongedaan te maken?

 • Je hebt 14 dagen om je Tinder aankoop terug te betalen als het je niet bevalt.

Normaal gezien worden aankopen niet terugbetaald en er zijn geen terugbetalingen of tegoeden voor gedeeltelijk gebruikte looptijden. MAAR: Tinder maakt een uitzondering als binnen 14 dagen na de transactiedatum om terugbetaling van een abonnement wordt gevraagd. Toch moet je de terugbetaling via Apple of Google Play Store aanvragen.

De conclusie van de redactie

Tinder heeft de online dating scene zowat gerevolutioneerd met zijn veegfunctie. Over het algemeen is dit dating platform echter geverifieerd als beschikbaar en legitiem. Je kunt ook een kijkje nemen bij andere Matchmaker Sites die misschien beter passen.

Tinder in het kort

logo Tinder Tinder
Tinder: Een van de bekendere datingapps wereldwijd logo Tinder

Wat kost Tinder?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€124,00€20,6730%
1 jaar€165,00€13,5660%
1 maand€32,99€32,991%